Osta lahjaksi ravintolalahjakortti!

Raising Hel -logo.
Raising HEL -ravintoloitsijat kuvattu auton takaikkunan läpi.

Raising HEL -liikkeen on perustanut kaksitoista intohimoista helsinkiläisravintoloitsijaa. Tavoitteenamme on eläväinen pääkaupunki, jossa ravintolakulttuuri kukoistaa.

Markkinoimme laadukkaita helsinkiläisiä ruokaravintoloita tekojemme kautta. Pyrimme laaja-alaiseen yhteistyöhön Helsingin kaupungin ja ravintola-alan toimijoiden välillä, sekä kannustamme kollegoitamme avoimeen keskusteluun ravintoloiden kesken.

Haluamme auttaa kaikkia Helsingin ravintoloita, sillä eloisa kaupunki on meidän jokaisen etu.

Lahjakortti.

Lahjakorttikampanja

Raising HELin tavoitteena on toteuttaa erilaisia tekoja Helsingissä. Loppuvuonna 2020 toteutettu Raising HELin ensimmäinen teko oli kunnianhimoinen: Lahjakorttikampanja, jonka tavoitteena on innostaa jokainen pääkaupunkiseutulainen ostamaan ravintolalahjakortti.

Pikkujoulusesonki on normaalisti ravintoloille vuoden tärkein ajanjakso, ja vuonna 2020 kaikki oli kuitenkin toisin. Raising HEL haastoi yrityksiä käyttämään mahdollisesti peruttujen pikkujoulujen budjetin ravintolalahjakortteihin työntekijöilleen (lue henkilökuntaetujen verotuksesta Vero.fi -sivulta). Kannustimme myös jokaista kaupunkilaista yksityishenkilöä antamaan ravintolalahjakortin ystävälleen tai perheenjäsenelleen joululahjaksi.

Ravintolalahjakortti on keino tukea suosikkiravintolaa tai mahdollisuus rohkaista lahjansaajaa kokeilemaan uutta ravintolatuttavuutta, myös joulusesongin ulkopuolella! Lahjakortteja voi edelleen ostaa ravintoloiden nettisivuilta tai suoraan ravintoloista. Ravintoloiden lahjakorttikaupat ovat koottuna yhteen tälle sivustolle.

Ostitko kollegoille, asiakkaille, yhteistyökumppaneille, ystäville tai sukulaisille lahjakortteja? Kerro siitä meille! Viestimme ilomielin eteenpäin tahoista, jotka ovat osallistuneet tukemaan ravintoloita Raising HEL -lahjakorttikampanjan avulla. Jos haluat kertoa siitä meille, ota yhteyttä: raisinghel.contact@gmail.com

Raising HEL -perustajaravintoloiden lahjakorttikaupat

Alexanderplats.Boulevard Social.The Cock.Farang.Gaijin.Grön.Espa.Kuurna.Levain.Madonna.Maxill.Nolla.ORA.Palace.Savoy.Story.Sushibar + Wine.Vinkkeli.Sikke's.Bronda.Finnjävel.Muru-ravintola.Pastis.Sue Ellen.Ultima Fiasco?Ventuno.

Muiden erinomaisten ravintoloiden lahjakorttikaupat

Ravintoloitsija, haluatko ravintolasi tälle sivustolle? Hae mukaan lähettämällä ravintolan logo (png-kuva ilman taustaa) ja linkki lahjakorttikauppaan osoitteeseen raisinghel.contact@gmail.com.

Yhteys

Ville Relander.

Ville Relander
+358 40 558 5354
ville.relander@thecock.fi

Anders Westerholm.

Anders Westerholm
+358 44 529 2399
anders@we-are.fi

Saku Tuominen.

Saku Tuominen
+358 40 060 5084
saku@hundred.org